Hirdetés

Izgalmas részletek derültek ki a Doctor Strange az őrület multiverzumában kapcsán

|

A Marvel új filmjének korhatárbesorolása mellett azt is megtudtuk, miért hasonlítják a Bosszúállók: Végjátékhoz.

Hirdetés

Kevesebb mint egy hónap van hátra a következő Doctor Strange film premierjéig, amely az előzetes becslések szerint legalább olyan sikeres lehet, mint amilyen a Pókember: Nincs hazaút volt.

A Doctor Strange az őrület multiverzumában hosszát és szereplőgárdáját tekintve is tartogat meglepetéseket a Marvel-rajongóknak, ugyanakkor a korhatárbesorolás a papírforma fog érvényesülni. 

Vagy mégsem? Bár a Doctor Strange folytatása más Marvel-alkotásokhoz hasonlóan PG-13-as minősítést kapott az Egyesült Államokban, az MPA (Motion Picture Association) figyelmeztetett a film egyes részleteire, ami kicsit merészebb kivitelezést sejtet.

Hirdetés

"Erőszak és akciók intenzív sorozatára, ijesztő képekre és némi erős nyelvezetre" hívta fel a figyelmet a szervezet, amely egybecseng azokkal a nyilatkozatokkal, miszerint a Doctor Strange az őrület multiverzumában kap némi horrorisztikus beütést - ez speciel a zombi Strange, a véres Wanda és az előzetesek más parás nyalánkságai alapján nem meglepő. 

De az alapján, amit egy bennfentes állít, még csak a felszínét kapargatjuk annak, ami vár ránk a film megtekintése közben. John Campea egy forrására hivatkozva azt állítja, hogy a Doctor Strange az őrület multiverzumában több meglepő pillanatot tartogat, mint a Bosszúállók: Végtelen háború, a Bosszúállók: Végjáték és a Pókember: Nincs hazaút együttvéve.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Azt nem árulhatta el, hogy kitől kapta a részleteket, de értesülései szerint a filmet hatalmas titoktartás övezi, a CinemaConon sem lesz ott, ha pedig hihetünk az összehasonlításnak, akkor a Marvel jó okkal titokzatoskodik. 

Szerintetek milyen meglepetésekre számíthatunk? Lesz valami csavar Patrick Stewart visszatérésében? Láthatjuk a Tom Cruise-féle Vasembert? Netalántán felbukkan Deadpool? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)