Hirdetés

A Tyler Rake: A kimenekítés folytatásában Chris Hemsworth minigunnal szed le egy helikoptert a vonat tetején

|

Chris Hemsworth ismét bevetésre megy, méghozzá látványosra.

Hirdetés

Joe és Anthony Russo felügyelete mellett készült el a 2020-ban bemutatott Tyler Rake: A kimenekítés, amely helyett kapott a Netflix jobban sikerült akciófilmjei között, és egyúttal a streamingszolgáltató egyik legnézettebb tartalma is volt, így senki sem lepődött meg rajta, amikor a vállalat bejelentette a Chris Hemsworth főszereplésével készült alkotás folytatását. 

A döntésnek az sem szabhatott gátat, hogy az első rész végén Tyler Rake csúnya nyaklövést kap, és lényegében az első előzetesben egy alternatív befejezést láthattunk, ahol a karakter nem hajlandó megadni magát a végzetnek, és magához tér. 

Hirdetés

A folytatás premisszája alapján miután Rake túléli az előző film eseményeit, visszatér ahhoz, amihez ért, és egy újabb halálos küldetést kell teljesítenie: egy kegyetlen grúz gengszter családját kell kimenekítenie abból a börtönből, ahol fogva tartják őket. A rendezésért újfent Sam Hargrave felelt, aki olyan filmeken dolgozott kaszkadőrként, mint az Amerika Kapitány: Polgárháború, a Bosszúállók: Végjáték és a Deadpool 2, a produceri teendőket pedig ismét a Russo tesók látták el. Nézzétek meg nálunk az új előzetest magyar felirattal ellátva: 

A Tyler Rake: A kimenekítés 2. június 16-án kerül fel a Netflixre. Ti meg fogjátok nézni?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)