Hirdetés

Izgalmas új formátumban érkezik a The Walking Dead univerzum legújabb története

|

Szokatlan, de annál érdekesebb koncepcióra épül a The Walking Dead: Last Mile.

Hirdetés

Egyre nehezebb nyomon követni, hogy milyen The Walking Dead témájú sorozatok, játékok és egyéb tartalmak érkeznek, annyiféle projektre aggatják rá a franchise nevét, a The Walking Dead: Last Mile mégis kitűnik a sorból, hiszen egy olyan megoldással érkezik, ami a nézőkből csinál rendezőt, és epizódok helyett folyamatosan, élőben, a nap 24 órájában lehet majd követni az eseményeit.

Hirdetés

Azt egyelőre nem tudjuk, hogy meddig húzzák, azt viszont már elárulták, hogy egy alaszkai közösség életébe kaphatunk betekintést az interaktív történetben. A kedvcsináló videóban egy túlélő épp a halálba küld egy fagyos zombit, mikor egy másik ember tűnik fel. Dulakodni kezdenek, a rajtaütő pedig megsebesül.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A videó rövid, két perc sincs, az viszont már most teljesen világos, hogy komoly morális döntések elé leszünk állítva.

Az adás alatt élő eseményeken és minijátékokon keresztül gyűjthetünk befolyáspontokat (Influence Points), amikkel akár emberéletekről is dönthetünk majd. A The Walking Dead: Last Mile július 11-én kezdődik és kizárólag a Facebook felületén lesz követhető.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)