Hirdetés

Izgalmas új tartalmak jönnek a SkyShowtime-ra, bőven lesz mit nézni

|

Újabb filmekkel és sorozatokkal erősít a Universal, a Paramount, a Nickelodeon, a DreamWorks és más stúdiók kínálatát összefogó streamingszolgáltató.

Hirdetés

Ha ránéztetek a SkyShowtime májusi újdonságaira, akkor tudjátok, hogy a platform nem bővül túl sok mindennel ebben a hónapban: filmek tekintetében például csak kettőnek örülhetnek az előfizetők (azok közül is az egyik egy páréves darab, a Hang nélkül), és a sorozatok esetében is leginkább a már elrajtolt szériák új epizódjai dominálnak, csak pár vadonatúj cím (mint a Fatal Attraction) akad. 

A SkyShowtime vezérigazgatója, Monty Sarhan azonban most a Cannes-ban tartott beszédében ízelítőt adott abból, hogy milyen kiemelt tartalmak érkeznek 2023 hátralévő részében és 2024 elején. 

Hirdetés

Ami a saját gyártású sorozatokat illeti, június 19-én a Warszawianka című dráma nyitja a sort, majd később jön egy cseh-szlovák koprodukcióban érkező vígjáték (The Winner), a Natasha Lyonne főszereplésével készült Poker Face, az Emma Stone-nal megvalósult The Curse, a Taylor Sheridan nevével fémjelzett Special Ops: Lioness, a Yellowstone 5. évadának második fele, a Halo második szezonja, valamint az 1923 és Sylvester Stallone gengsztersorozatának (Tulsa King) folytatása is. 

Ezeknél nem tudni, hogy mikor kerülnek fel, a filmeknél viszont igen: június 23-án érkezik meg a kínálatba a #MeToo mozgalmat kirobbantását elmesélő Azt mondta, július 6-án Damien Chazelle különlegessége, a Babylon, augusztus 14-én pedig az év elejei nagy horrorszenzáció, a M3GAN. Sarhan arra is felhívta a figyelmet, hogy olyan nagy durranások, mint a Top Gun: Maverick, a Jurassic World: Világuralom és a Minyonok: Gru színre lép már nézhető a platformon.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)