Hirdetés

J. J. Abrams most ufókkal kezdett el foglalkozni

|

A legutóbbi Star Wars és Star Trek filmek rendezője ezúttal nem kitalált földönkívüli lényekről készít filmet, hanem a valóságban észlelt azonosítatlan tárgyak nyomába fog eredni.

Hirdetés

Mostanra J. J. Abrams nevéről a legtöbb embernek olyan sci-fi blockbuster filmek jutnak eszébe, mint a Star Trek: Into Darkness vagy a Star Wars legutóbbi epizódja, így aztán senki nem számított arra, hogy a rendező valaha is dokumentumfilmekkel akarna foglalkozni, viszont most kiderült, hogy pontosan ez fog történni, ugyanis Abrams négy részes sorozattal készül egy igen aktuális témában.

Az utóbbi hónapok egyik legérdekesebb történése, hogy több Egyesült Államokbeli kormányszervezet is elismerte, hogy számos olyan repülő objektumot észleltek, amit nem tudtak beazonosítani, ez pedig várható módon egyből beindította az összeesküvés-hívők képzelőerejét.

Hirdetés

Sokan valószínűleg tudják, hogy egy beazonosítatlan repülő objektum nem feltétlenül földönkívüli eredetű, viszont akik inkább a konspirációs teóriák felé hajlanak, azok meg vannak róla győződve, hogy a kormány és különféle magáncégek összejátszanak abban, hogy eltitkolják az igazságot.

A J. J. Abrams produkciós cége által rendezett "UFO" című négy részes sorozat is pontosan ezt a lehetőséget fogja feltérképezni, ugyanis a Mark Monroe és Paul Crowder által rendezett film nagyrészt azt vizsgálja majd, hogy ez a titkos befolyás mennyire valószerű.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A sorozat első epizódja augusztus 8-án kerül adásba a Showtime csatornán, azonban azt egyelőre nem tudni, hogy nálunk mikor és hogyan lesz esetleg hozzáférhető.

Nektek hogy tetszik a koncepció? Tesztek majd vele egy próbát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)