Hirdetés

J. J. Abrams sem vetné meg, ha rendezhetne egy The Mandalorian epizódot

|

Rian Johnson már kijelentette, hogy kérdés nélkül rohanna megrendezni a friss Star Wars sorozat egy részét, de a jelek szerint nincs ezzel egyedül az univerzumban járatos rendezők közül.

Hirdetés

Hamarosan lezárul a legújabb Star Wars trilógia, az utolsó részt rendező J. J. Abrams pedig új projektek felé kacsintgathat. Azt már tudjuk, hogy cége, a Bad Robot egy igen grandiózus megállapodást kötött a Warnerrel, így a Abrams valószínűleg azon projektek valamelyikébe veti bele magát, de egy interjúban most elmondta, hogy szívesen térne még vissza The Mandaloriant rendezni. 

Hirdetés

A Star Wars: Skywalker kora kapcsán beszélgettek vele, amikor is rátértek a Disney+ nyitósorozatára, ami jelenleg igencsak lázban tartja az internetet. A rendező nem volt olyan lelkes, mint kollégája, Rian Johnson, aki erre a kérdésre azt válaszolta, hogy egy szívdobbanáson belül ott lenne, ha lenne rá ideje, de azért el sem zárkózott az ötlettől:

"Ha felkérnének, nyitott lennék a dologra. Mármint nem tudom, hogy az új partnereink a Warnernél mennyire lennének elragadtatva tőle. Szívesen csinálnám... Szeretem Jont [Jon Favreau, a The Mandalorian showrunnere], és azt, amit csinál." 

A Skywalker kora december 19-én kerül a mozikba, valószínűleg csak ezután derül ki, hogy merre tart tovább J. J. Abrams útja. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)