Hirdetés

J.K. Rowling szerint a Cursed Child volt Harry utolsó története

|

Megjelent a nyolcadik Harry Potter történet és ennek örömére J.K. be is jelentette, hogy Harry ezzel a kispadra került, nem lesz több folytatás.

Hirdetés

Tegnap megjelent a Harry Potter and the Cursed Child színdarab forgatókönyve, amit sokan a nyolcadik Harry Potter könyvnek tekintenek. A két részes Cursed Child színdarab már pörög is a Palace Theater termeiben, de a nagy öröm közepette J.K. Rowling egy keserédes nyilatkozatot tett a sajtónak.

"Harry egy nagy kalandra megy ebben a két fejezetes színdarabban, de ezután azt hiszem, hogy végzett." - nyilatkozta az írónő. "Ez már az új generáció. Nagyon izgatott vagyok, hogy láthatom őket, de Harry itt befejezte."

Ez nem jelenti azt, hogy soha többé nem látunk több varázsvilágbeli történetet. A hangsúlyozásból úgy értelmeztük, hogy sok sztori vár még ránk, de a "Fiú, aki túlélte" maximum velünk együtt, a kispadról figyel majd mindezt.

A legközelebbi sztorit Newton Scamander meséli majd el, ahogy összegyűjtötte tapasztalatait a Legendás állatok és megfigyelésük tankönyv megírásához.

A Harry Potter and the Cursed Child jelenleg a londoni Palace Theaterben tekinthető meg, de mivel több hónapra előre elkeltek már a jegyek, így a leggyorsabb módja a sztori befalásának a szövegkönyv megvásárlása lehet. Ezt a világ bármely nagyobb könyvhálózatán keresztül megrendelhetitek már. Van köztetek, aki esetleg már ki is olvasta?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)