Hirdetés

J. K. Rowling, a Harry Potter könyvek írónője is a koronavírus jeleit tapasztalta

|

Fontos megjegyezni, hogy tesztet nem végeztetett el magán, de orvos férje szerint Rowling bizony a COVID-19 tüneteit érezhette.

Hirdetés

J. K. Rowling nemrég a Twitteren közölte rajongóival, hogy a koronavírus összes tünetét tapasztalta magán, mostanra azonban teljesen felépült, jól van. A Harry Potter regénysorozat írónője eztán megosztotta a brit Queens Hospital egyik orvosának videóját is megosztotta. 

Hirdetés

A szóban forgó felvételen az orvos azt a technikát magyarázza el, ami segít a fertőzötteknek abban, hogy betegségük ellenére is elegendő mennyiségű levegő juthasson el a tüdejükbe. Így bár nyilván nem tudni, hogy az írónő valóban beteg volt-e, az mindenesetre bizonyos, hogy ennek a légzési technikának a megosztásával sokat segített abban, hogy a brit orvos fontos üzenete eljusson a lehető legtöbb emberhez. 

Rowling ahogy említettük, immár teljesen jól van, vélt vagy valós betegsége alatt orvos férje vigyázott az egészségére. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)