Hirdetés

Négy új Harry Potter történetet ad ki J.K. Rowling

|

Ebook formátumban lesznek elérhetőek az új sztorik.

Hirdetés

A legfrissebb Harry Potter-es hírek mindig a Pottermore weboldalon keresztül érkeznek, ez most sem volt másképp. J.K. Rowling ugyanis itt jelentette be, hogy hamarosan négy új kötettel bővül a varázslóvilág. Az új ebookok tulajdonképpen négy rövid történetet takarnak, amelyek mind egy-egy varázslótantárgy köré szövődnek.

Hirdetés

Az írónő elmondta, hogy Egyesült Királyság nemzeti könyvtárának kiállítása adta az ihletet az új sztorikhoz - itt ugyanis egy Harry Potter - A History of Magic nevezetű tárlaton is részt vehetnek a látogatók. Az első két ebook, vagyis a Harry Potter: A Journey Through Charms and Defence Against the Dark Arts, és a Harry Potter: A Journey Through Potions and Herbology már június végén megjelenik, a Harry Potter: A Journey Through Divination and Astronomy, és a Harry Potter: A Journey Through Care of Magical Creatures érkezése pedig valamikor még ebben az évben várható.

Az ebookok első körben angol, francia, német és olasz nyelven lesznek elérhetőek. A köteteket jegyzetekkel és illusztrációkkal is ellátják, utóbbiakért Rohan Daniel Eason felel. 

Ti örülnétek, ha ezek a rövid történetek egyszer magyarul is elérhetővé válnának? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)