Hirdetés

Két új regényen is dolgozik J. K. Rowling

|

Egyelőre nem tudni, milyen sztorikkal áll elő legközelebb a Harry Potter világát megálmodó írónő, de azt elárulta, hogy egyszerre két könyvön is dolgozik.

Hirdetés

Ugyan J. K. Rowling Harry történetét lezárta az idén színházban debütált Az elátkozott gyermekben, a varázsvilágot még nem hagyja teljesen hátra az írónő. Nem kizárt, hogy a Legendás állatok és megfigyelésük folytatásai mellett még regényformában is visszatér legsikeresebb alkotásához.

Nemrég ugyanis, mikor Rowling pihenésképp rajongói kérdésekre válaszolt Twitteren, elárulta, hogy két regényen is dolgozik a Goethius Salmander sztorijával kezdődött filmsorozat forgatókönyvei mellett (amiket viszont nem ültet át regényformába). Az egyik mondjuk szinte biztos, hogy nem egy Potter-regény lesz, hiszen írói álnevén, Robert Galbraith-ként adja ki, így korábban a The Cormoran Strike detektívregényeket jelentette meg.

A másik regény témáját viszont egyelőre homály fedi, ami valószínűleg így is marad még egy darabig. A Potter-széria és a Cormoran Strike sztorik mellett egyébként még akár a 2012-es Átmeneti Üresedéshez is visszanyúlhat, ha nem egy új sztoriról van szó.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)