Hirdetés

Nicholas Hoult játszhatja J.R.R. Tolkient a róla szóló filmben

|

A tárgyalások már megkezdődtek a stúdió és Hoult között. Ha minden jól megy ő játszhatja majd Középfölde megteremtőjét.

Hirdetés

Nicholas Hoult játszhatja a Gyűrűk Ura, a Hobbit és számtalan gyönyörű fantasy történet írójának szerepét a Fox Searchlight és a Chernin Entertainment közös filmjében, a Tolkienben.

A források szerint a tárgyalások még nagyon korai stádiumban vannak, de jó esély van rá, hogy Hoult kapja a legendás író szerepét.

A filmet egy finn rendező, Dome Karukoski készítheti el, a forgatókönyvért pedig David Gleeson és Stephen Beresford felelnek majd. A források szerint arra koncentrálnak, hogy a legenda miből merített inspirációt, hogy alakultak barátságai és szerelmi élete az első világháború kitörését megelőző időszakban, 1914-ben. Mint ismeretes, Tolkien a brit seregben teljesített szolgálatot 1916 és 1920 között.

A szerkesztőségben többen vagyunk hatalmas rajongói Tolkien munkásságának, így azt reméljük, hogy egy hozzá és történetéhez méltó színészt és történetet kap majd. A filmen 2013 óta dolgoznak. Remélhetőleg hamarosan konkrétabb infókat is halhatunk majd róla.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)