Hirdetés

Petíciót indítottak a Star Wars rajongók, hogy a Disney kirúgja J.J. Abramset

|

Néhányan attól félnek, hogy a rendező tönkreteszi majd a trilógia a lezáró epizódját, ezért aláírásgyűjtésbe kezdtek, hogy eltávolítsák őt a rendezői székből.

Hirdetés

A napokban jelentette be a Disney, hogy már meg is találták a tökéletes utódot a távozó rendező helyére a Star Wars IX forgatásához, a rajongókat azonban nem nyűgözte le teljesen a tény, hogy a Star Wars: Az ébredő Erőt dirigáló J.J. Abrams a nagy visszatérő.

Hirdetés

"Az új trilógia indulásakor a Disney és a Lucasfilm azt ígérték, hogy mindegyik filmet más renezi majd, hogy az egyes epizódok frissek maradjanak. J.J. Abrams visszatérésével a Disney megszegi ezt az ígéretet. Hogy megelőzzük, hogy a Star Wars IX megint csak egy újraforgatott korábbi epizód legyen (azt pedig főleg nem szeretnék, ha az Episode 6: A Jedi visszatér rip-offja lenne), követeljük, hogy Kathleen Kennedy cserélje le a rendezőt."

- olvasható a petícióban, ami hasonló hullámokat azért ezidáig nem vetett, mindössze 379-en írták alá a cikk megírásának pillanatában. Bármi is lesz a végeredmény, elég valószínűtlen, hogy a Disney megválna a rendezőtől.

Ti elégedettek vagytok azzal, hogy Abrams ül a kormánynál?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)