Hirdetés

Star Wars: Han Solo - még Jabba is felbukkanhat

|

Nem annyira meglepő, de mégis csak fontos történeti elem: a pletykák szerint a híres hutt is fontos szerepet játszik majd a Han életét bemutató filmben.

Hirdetés

A hír a That Hashtag Showból származik, ahol a műsorvezetők, Joe Deckelmeier és Jessica Heidenreich azt állították, hogy a forgatókönyv szerint Jabba nagyon komoly része lesz a Han Solo filmnek.

Elmondásuk szerint Jabba részben CG, részben valóban megépített bábu lesz. Az eredeti trilógiában csak bábu volt, az előzmény trilógiában pedig csak animált karakter. Meglátjuk, hogy a két módszer keveréséből mi lesz, de a hutt gengszter megjelenítése talán kevésbé fontos, mint a film cselekményében játszott szerepe.

Úgy tűnik, hogy Jabba központi szerepet kap a sztoriban, ami nem meglepő. Az eredeti trilógiában Han sűrűn emlegette a huttot, és állandóan menekült előle, mígnem A jedi visszatérben végleg le nem rendezték nézeteltérésüket. A pletykák szerint a fiatal Han életéről szóló film megmagyarázza, hogy miért volt olyan paprikás a hangulat kettőjük között a kezdetek óta.

A Star Wars - Han Solo sztori a jelenlegi tervek szerint 2018. május 25-én kerül a mozikba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)