Hirdetés

Jack Bauer és John McClane közös kalandja? Ilyet is terveztek a 24 folytatásaként

|

A 24/Die Hard crossover csak egy ötlet volt a számtalan őrült koncepcióból, de az alkotók még most is bíznak benne, hogy lehet még folytatás.

Hirdetés

A rajongók évek óta várják, hogy folytassák, vagy rebootként hozzák vissza az ezredforduló környéki sorozatrobbanás egyik legnépszerűbb szériáját, a 24-et. Most pedig kiderült, hogy nem csak ők, hanem maga Jon Cassar producer-rendező is alig várja, hogy a Fox végre kezdjen valamit az alapanyaggal.

A valós időben játszódó, évadonként egy-egy napot (azaz epizódonként egy-egy órát) felölelő terroristaelhárítós sorozatot a kritikusok szerették (igaz, már annak idején is úgy gondolták, hogy az írók kicsit túltolták az iszlamofóbiát és a kínzás ábrázolását), a nézők pedig imádták, és azóta is lelkes rajongótábor nézi meg újraés újra a nyolc évadot, azaz javarészt Kiefer Sutherlandet, amint éppen azt mondja a telefonba, hogy "yes, mister president!".

Cassarral most a ScreenRant készített interjút jelenlegi sorozata, a The Orville harmadik évada kapcsán, és szerencsére rákérdeztek arra is, mit szólna, ha folytathatná a 24-et.

Hirdetés

Cassar elmondta: évek óta tárgyalnak producerek és forgatókönyvírók, de valamiért újra és újra vakvágányra kerül a projekt. Őrült ötletekből mindenesetre nem volt hiány, egy ponton még az is felmerült, hogy nem sorozat, hanem mozifilm lesz; ha hihetünk a producernek, a legutóbbi (sajnos rettenetesen sikerült) Die Hard lett volna a 24 folytatása is, a két univerzumot ugyanis összekötötték volna. Jól olvasod:

John McClane és Jack Bauer együtt eredt volna a terroristák nyomába.

Ebből végül nem lett semmi, a jogtulajdonos Fox ugyanis minden ötletet rendre visszadobott. Amikor mégis úgy tűnt, történik valami, Kiefer Sutherland sűrű beosztása miatt törölték a projektet.

Ő azóta is párhuzamosan forgat és turnézik zenekarával, azaz egyelőre esélytelennek tűnik a 24 folytatása, de Cassar nem zárt ki semmit. Nem mintha őt kellene kérdezni: mint elmondta, ő lesz az utolsó, aki megtudja, ha zöld utat kapott a projekt, ugyanis mindig a rendezőt hívják utoljára.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)