Hirdetés

A Jumanji - A következő szint lehet Jack Black utolsó filmje

|

Nincsenek kőbe vésett tervei, de nagyon tetszik neki a korai visszavonulás ötlete.

Hirdetés

Sokak kedvenc színésze, Jack Black hamarosan újra látható lesz a mozivásznakon a rebootolt Jumanji széria következő epizódjában. Könnyen lehet azonban, hogy ez lesz Black utolsó filmje egy, a Balance oldalán megjelent interjú szerint.

Hirdetés

Előkerült a visszavonulás és a korai nyugdíj témája, az ötlet pedig kifejezetten tetszik az 1992. óta aktívan tevékenykedő csillagnak.

"Talán még egy film. Nem hangzik rosszul a korai nyugdíj...Egy ideje már mondogatom, hogy ez lesz az utolsó filmem. Meglátjuk. Nem igazán tudom elárulni, hogy mi lesz a következő lépésem. Van pár trükköm még a kabátujjamban, de már nem sok. Szeretném lezárni a dolgot elég hamar. Ellovagolni a naplementébe."

Black hozzátette, hogy szeretne közelebb lenni a családjához. Egy sorozatot még bevállalna, ha azt valahol otthonához közel, Los Angelesben fogatnák. A színész azt is elmondta, hogy a szintén visszavonulását tervezgető Tarantino utolsó filmjébe még beszállna.

"Meglátjuk. Nem vagyok az a típus, aki ilyen öt évre előre tervezget. Nem nagyon kémlelem az utat. Napról napra haladok. Aztán ha valami jön, például ha Tarantino bekopog, akkor azt a filmet be fogom vállalni."

Tehát még semmi sincs kőbe vésve, de már valószínűleg nem sok filmet fogunk kapni az élő legendától sem.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)