Hirdetés

A Jack Reacher alkotója szerint Tom Cruise túl öreg már a szerephez

|

Lee Child szerint Tomnak jobb lenne, ha inkább lazább szerepeket vállalna. Mondta ezt azután, hogy Cruise elég szépen teljesített a tavalyi Mission Impossible filmben.

Hirdetés

A Jack Reacher sorozatnak volt két próbálkozása, először 2012-ben és 2016-ban. Egyik sem volt kiugróan nagy kasszasiker, de Tom Cruise hozta benne az elvárható szintet. Lee Child, a film atyja most a rebootot tervezi, de szerinte Cruise már öreg ehhez.

Hirdetés

Cruise persze egyáltalán nem örült a reboot hírének. Lee szerint a színész a projekt ellen szavazott, és kifejezetten vonakodó volt.

"Öreg ő már ehhez. Már 57 éves, át kell állnia a karakterközpontú szerepekre. Úgy még 20 évig játszhatna. Nagyon tehetséges színész, rendes srác, jó vele együtt dolgozni."

Tom Cruise még mindig maga csinálja a durvább jeleneteket is, és elnézve a tavalyi Mission: Impossible - Utóhatást, ez nem kis teljesítmény, kortársait megszégyenítő fizikummal bír a színész. Azt is érdemes hozzátenni a sztorihoz, hogy Lee egyik korábbi nyilatkozata szerint Cruise - minden tehetsége ellenére - túl alacsony a szerephez. Van egy olyan érzésünk, hogy itt valami személyes ellentét húzódik a háttérben, de egyelőre be kell érnünk annyival, hogy ha lesz is még új Jack Reacher, az valami új koncepcióval és főszereplővel érkezhet majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)