Hirdetés

Másfél év múlva jön a Jackass 4

|

Ráadásul maga Johnny Knoxville rendezi a következő Jackass filmet.

Hirdetés

Néhány évvel (lassan 20, de ezt magam sem merem elhinni) ezelőtt még a humor csúcsának tartottuk (az is volt), ahogy 20-as éveikben járó férfiak idióta dolgokat csinálnak, összetörik magukat, szívatják egymást, önfeledten szórakoznak. A 2000-ben indult Jackass sorozatot három film is követte (meg egy spin-off, a Bad Grandpa, de az már nem volt olyan jó), és most valamilyen oknál fogva jön a negyedik.

Hirdetés

Egyelőre csak az biztos, hogy a Paramount Pictures gyártja, Johnny Knoxville vezeti a projektet, és 2021. március 5-én lesz a premier, de hogy ki tér még vissza vele együtt, az rejtély. A többiek maguk mögött hagyták a múltat: Steve-O és Chris Pontius megtisztultak, Bam Margera is kevésbé önveszélyes már, mások pedig háttérbe vonultak. A csapat egyik oszlopos tagja, Ryan Dunn 2011-ben életét vesztette egy autóbalesetben.

Szerintetek van értelme egy újabb Jackass filmnek? Vajon Knoxville kinevel egy új generációt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)