Hirdetés

Még elkészülhet a Jackass 4, az eredeti szereplők szívesen visszatérnének

|

A stáb egyik volt tagja szerint nem a srácokon múlik, hogy lesz-e folytatása az ökörködésnek vagy sem.

Hirdetés

Az MTV-n futó Jackass széria egy időben óriási népszerűségnek örvendett, köszönhetően a képernyőn feltűnő szereplők őrült, és sokszor meglepően undorító mutatványainak. Több filmet is sikerült összehoznia a csapatnak, de úgy tűnik, sokan visszatérnének egy újabb ökörködés erejéig.

Hirdetés

A brigád egyik volt tagja, Chris Raab 2018-ban indította útjára saját podcastjét, amiben a Jackass több kulcsfigurája, így például Bam Margera, Steve-O, Chris Pontius és Weeman is szerepeltek. Egy interjú során pedig Raab azt nyilatkozta, hogy mindegyik főbb szereplő megcsinálná a Jackass 4-et, és ha mások mellett például Johnny Knoxville is beszállna, akkor szerinte simán elkészülne a film.

Knoxville egyébként elég sikeres filmes karriert hozott össze magának, azonban tavaly még ő is elképzelhetőnek tartotta, hogy visszatérjen a Jackass. Szerinte úgy lehetne megoldani a folytatást, hogy behoznak néhány fiatalabb tagot, akiknek aztán átadják a stafétát.

Ti örülnétek a Jackass 4-nek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)