Hirdetés

Elhalasztották a Jackass 4 premierjét is

|

Johnny Konxville-ék őrült mutatványaira egy kicsit többet kell várjunk, de az alkotók nem játszanak sokat a türelmünkkel, csak pár hónapot csúszik a premier.

Hirdetés

A Jackass egy MTV-n futó sorozatból nőtte ki magát, és a 2002-ben bemutatott mozifilmet még jó néhány folytatás követte. Az azóta a popkultúra szerves részévé vált alkotások nem éppen a szofisztikáltságukról voltak híresek, ugyanis nagyjából arról szóltak, hogy Johnny Knoxville és kaszkadőr cimborái felváltva szívatták meg önmagukat és egymást, miközben veszélyes, fájdalmas vagy éppen rettentő undorító mutatványokat hajtottak végre.

Hirdetés

A legutóbbi A Jackass bemutatja: Rossz nagyapó 2013-ban jelent meg, de egy újabb, a teljes csapat szereplésével készült mozira már egy évtizede várunk. A negyedik epizódra egyelőre csak Johnny Knoxville visszatéréséről tudunk, de nem kizárt, hogy Steve-O, Chris Pontius, és Bam Margera is csatlakozik régi harcostársához. Ryan Dunn, az eredeti csapat másik oszlopos tagja, sajnos 2011-ben elhunyt egy autóbalesetben. 

A mozit eredetileg 2021. május 5-re jelentették be, de most két hónapot csúsztatnak a premieren, így július 2-án kerül csak a mozikba. Persze a jelenleg is tomboló koronavírus világjárvány szinte minden megjelenést zárójelbe tesz, így egyáltalán nem biztos, hogy ez már a végleges dátum, mindenesetre reménykedni azért ér. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)