Hirdetés

Jackie Chan és Sylvester Stallone közös filmben fognak szerepelni

|

A részeges karatemester és Rocky ugyanazon a produkción dolgoznak, pofonokban biztos nem lesz hiány.

Hirdetés

A legendás Rambo szerepét már otthagyta Sylvester Stallone, és hamarosan egy kínai rendezésű filmen fog dolgozni, méghozzá talán minden idők legsikeresebb harcművész színésze, Jackie Chan mellett.

Hirdetés

Az Ex-Baghdad című mozi két ex-katonáról fog szólni, akik a különleges egységben tett szolgálat után azt a feladatot kapják, hogy juttassanak el egy csoport civilt a bagdadi Zöld Zóna biztonságába.

A film költségvetése 80 millió dollár, ami meglepően magas egy kínai produkcióhoz képest, és a The Hollywood Report információ szerint jó esély van rá, hogy a Need for Speedet is rendező Scott Waugh fog dolgozni a filmen.

Kíváncsian várjuk, mi fog kisülni ebből a produkcióból, és még ha csak egy újabb, sablonos akciófilmet kapunk, a két színész adhat neki egy kellemes mellékízt. Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)