Hirdetés

Jake Paul ismét megmutatta, hogy nem csak keménykedik a boksszal

|

Most egy MMA-bajnokot küldött a padlóra a youtuber.

Hirdetés

A Paul-fiúk a YouTube legmegosztóbb figurái közé tartoznak, jellemzően komoly botrányokkal kerülnek a hírekbe. Jake-et például a napokban nemi erőszakkal gyanúsította meg egy tiktoker, pont nem sokkal azelőtt, hogy ringbe szállt volna Ben Askren MMA-bajnok ellen, ami a múltban 22 meccséből 19-et megnyert. Jake-et a vádak látszólag feltüzelték: az első menetben kiütötte Askrent, aki ennek hatására bejelentette visszavonulását, és azt, hogy pankrátoredzőként folytatja karrierjét.

Hirdetés

A youtuber eddig három meccséből hármat sikerrel zárt, ez volt talán az eddigi legfontosabb. Nem csak keménykedésből csinálja, mivel egyrészt tényleg nagy szó, hogy profikat intéz el, másrészt egész jól keres vele: 1,5 millióan fizettek azért, hogy lássák a mérkőzést, és ezzel több mint 65 millió dollár gyűlt össze.

Askren egyébként mindig inkább földharcban volt jó, állva kevésbé, de bizonyára anyagilag neki is megérte megveretni magát. Visszavonulását alighanem tervezte, ha ilyen gyorsan be is jelentette, 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)