Hirdetés

Jake Paul tisztázta, hogy miért kutatta át a házát az FBI

|

A YouTuber villájához egy hete vonult ki a SWAT és az FBI, de szerinte semmi komoly bűntény nincs az esemény hátterében.

Hirdetés

Jake Paul számára mostanában kijutott a botrányokból, legutóbb például szövetségi ügynökök lepték el kaliforniai villáját, ahonnan jó pár fegyver lefoglalása után távoztak. Akkor a youtuber még azt nyilatkozta, hogy fogalma sincs, miért szállhattak rá a hatóságok, most azonban egy videóban tisztázta az ügyet.

Hirdetés

Paul szerint a házkutatás egyenes következménye volt annak a vizsgálatnak, mely ellene folyik, amiért jelen volt, amikor egy Black Lives Matter-tüntetés után néhányan betörtek egy bevásárlóközpontba. Az ügyről már akkor is tudni lehetett, hogy az influencer ellen vádat emelnek birtokháborításért. Paul azt állítja, hogy a házkutatás ennek a nyomozásnak a része volt, és semmi köze nincs olyan összeesküvés-elméletekhez, amik az interneten napvilágot láttak.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Damn son - #jakepaul

TheBreadBatch (@thebreadbatch) által megosztott bejegyzés,

Emellett azt is megemlítette, hogy a baráti körében valaki bűntényt követett el, és az illetővel azonnal megszakította a kapcsolatot. Noha nem említi név szerint, hogy kiről van szó, valószínűleg Armani Izadi lehet az, aki valóban Paul belső köréhez tartozott, és nemrég strichelés miatt itélték el.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)