Hirdetés

Jake Paul újra bizonyította, hogy nem csak a szája jár, bokszolni is tud

|

Újabb mérkőzését zárta kiütéssel, ezúttal egy UFC-st intézett el a videós.

Hirdetés

Érdekes, hova eljuthat az ember, ha elkezd videókat készíteni az internetre. A most 24 éves Jake Paul 2013 óta gyárt tartalmat különböző felületekre, gyakran botrányos viselkedése 20,4 millió feliratkozót vonzott, egyes videóit több tízmillióan látták már.

2018-ban vetette bele magát a boksz világába, akkor TKO-val győzte le a brit youtubert, Deji Olatunjit, majd 2020 januárjában AnEsonGib-et, akit az első menetben kiütött. Azóta az egykori kosarast, Nate Robinsont és az MMA-s Ben Askrent is legyűrte, most pedig kiütéssel diadalmaskodott Tyron Woodley felett.

Hirdetés

Úgy volt, hogy Tyson Fury féltestvérét, Tommy Furyt hívja ki, de ő sérülés miatt kénytelen volt lemondani a meccset. A helyére lépett be Woodley, akivel egyszer, idén augusztusban már harcolt, akkor pontozásos győzelem lett a vége Paul javára.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A meccs a hatodik menetben ért véget, Paul gyakorlatilag kikapcsolta Woodley-t, aki egy jobbost követően ájultan rogyott össze.

Az összecsapás mindenesetre mindenkinek nagyon sok pénzt hozott, úgyhogy valószínűleg Woodley sem szomorkodik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)