Hirdetés

Nő sosem lehet James Bond

|

A franchise producere meghúzta a határokat, ami a 007-es karakterét a jövőben megtestesítő színészeket illeti.

Hirdetés

Áprilisban érkezik a mozikba a következő Bond film, és miután világossá vált, hogy Daniel Craig tényleg szögre akasztja a 007-es öltönyét a Nincs idő meghalni után, ismét azt latolgatja a sajtó - nem beszélve a rajongókról -, hogy ki követheti őt a címszerepben. Idris Elba és Tom Hardy nevét hallani talán a leggyakrabban, de még semmi sem lefutott, hiszen csakis az színész gyarapíthatja majd szakmai önéletrajzát a brit szuperkém megformálása révén, akire Barbara Broccoli is áldását adja.

Hirdetés

A néhai Albert R. Broccoli lánya, és annak féltestvére, Michael G. Winslow ugyanis közösen igazgatják a Bond franchise jogait birtokló Eon Productionst, tehát ők szabnak irányt 007-esnek mindaddig, amíg valaki ki nem vásárolja őket, teszem azt, a Disney. Broccoli asszony a minap interjút adott, amiben a Variety munkatársa arra volt kíváncsi, hogy a következő Bond lehetne-e nő, mire határozott választ kapott a filmek producerétől.

Bármilyen bőrszínű lehet, de Bond férfi. Meggyőződésem, hogy a női nézők kedvéért új és erős női karaktereket kellene létrehoznunk, mert sokkal érdekesebbnek találnák, mint hogy kiválasztunk egy férfi karaktert, és nővel játszatjuk el a szerepét. Ez engem sem érdekelne különösebben.

Barbara Broccoli szavai tehát tiszta vizet öntenek a pohárba azon pletykát illetően, mely szerint a Lashana Lynch alakította 00-ás ügynök lépne majd Bond örökébe. Örültök a hírnek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)