Hirdetés

Lashana Lynch lehet a következő 007-es ügynök?

|

Pletykák szerint a brit színésznő veszi át a stafétát James Bondtól.

Hirdetés

A 25. filmben még Daniel Craiget láthatjuk Bond szerepében, azonban kérdéses, hogy mit hoz a jövő. Egyelőre úgy tűnik, nem a karaktert változtatják meg, csak a 007-es kód kerül át máshoz.

Hirdetés

A brit bulvárlap, a Daily Mail azt írja, a Lashana Lynch által irányított új karaktert a következő filmben mutatják majd be, ő vette át Bond pozícióját 007-esként, miután a kém visszavonult. Állítólag James beveti majd sármját, de - eleinte - sikertelenül. Lynch egyebek mellett a Marvel Kapitányból lehet ismerős, ott egy pilótát alakított.

Érdekes pletyka még, hogy a Bond-lányokra ezentúl Bond-nőkként fognak hivatkozni, a feminista író, Phoebe Waller-Bridge közbenjárásának köszönhetően. Az ő segítségét eleve azért kérték, hogy a mai kor elvárásainak megfeleljen a film, tudjon fejlődni, érdekes legyen a mai fiatalok számára is.

A Bond 25-öt 2020 áprilisától játsszák majd a mozik, meglátjuk, sikerül-e méltó módon elbúcsúztatni a karaktert.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)