Hirdetés

Újra Daniel Craig lesz James Bond

|

A színész bejelentette, hogy a következő filmnél elvállalja a szerepet, de valószínűleg utoljára.

Hirdetés

2006 óta, tehát több mint tíz éve Daniel Craiget láthatjuk a brit titkosügynök szerepében. Korábban szó volt arról, hogy inkább felvágná az ereit, mint hogy újra eljátssza Bondot, de változnak az idők.

Hirdetés

Craig Stephen Colbert műsorában jelentette be, hogy a 25. James Bond filmben szerepelni fog, csak pihenőre volt szüksége. Hozzátette, hogy szeretne méltóképp búcsúzni a karaktertől, így most még ugyan visszatér, de az ezt követő filmre már szinte biztosan nem fog.

Az egyelőre csak James Bond 25-ként emlegetett mozi premierje 2019. november 8-án lesz. Szerintetek ki lenne alkalmas a szerepre, miután Craig elköszön?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)