Hirdetés

James Bond - a franchise executive producere szerint Bond soha nem lesz nő

|

Pletykáltak ugyan már ilyen lehetőségekről, de Barbara Broccoli kijelentése helyre teszi a dolgokat.

Hirdetés

Daniel Craig hamarosan elköszönhet a világhírű kém szerepétől, de már több éve folyamatosan mennek a találgatások, hogy utána vajon ki alakítja a filmvásznon a legendás James Bondot.

Hirdetés

Felmerült többek közt Henry Cavill és Idris Elba neve is, de egyesek akár azt is elképzelhetőnek tartják, hogy a jövőben esetleg női karakter is lehet Bondból. A filmes franchise executive producere, Barbara Broccoli a Guardiannak beszélgetett a témáról.

"Bond férfi. Ő egy férfi karakter. Férfinek lett megírva, és úgy gondolom, a jövőben is az marad. És ez így rendben is van. Nem kell férfi karaktereket nőkké alakítanunk. Inkább írjunk több női szereplőt, és alkossunk olyan történetet, amelyek jobban illenek ezekhez a karakterekhez." 

- fejtette ki véleményét a producer a női Bond eshetőségéről.

Broccoli még azt is elmondta, hogy a franchise az évek során rengeteget fejlődött, és soha nem volt feminista filmsorozat, azért sokkal modernebb lett a női karakterek szerepeit illetően. Judi Dench karaktere például az MI5 vezetőjévé és Bond közvetlen felettesévé vált.

A 25., egyelőre még cím nélküli James Bond film forgatásai a tervek szerint idén decemberben kezdődnek, és várhatóan 2020-ban mutathatják be a mozikban. Bondot továbbra is Daniel Craig alakítja, a rendezői székben Cary Fukunaga ül, az executive produceri feladatokat pedig Barbara Broccoli látja el.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)