Hirdetés

A Fantasztikus Négyes sztárja lehet az új James Bond

|

Még semmi nincs kőbe vésve, de a James Bond franchise producerei találkoztak a Fantasztikus Négyes egyik színészével, hogy tárgyaljanak a 007-es szerepéről.

Hirdetés

Noha a legutóbbi James Bond film, a Spectre nem okozott csalódást (anyagilag legalábbis), Daniel Craig már tavaly október óta olyan nyilatkozatokat ad, minthogy inkább felvágná az ereit, mintsem újra eljátssza a karaktert, ráadásul állítólag visszautasította a Sony hatalmas ajánlatát is, így valószínűleg a következő filmre már nem tudják rávenni. 

A producerek azonban nincsenek kétségbeesve és keresik a következő James Bondot, legalábbis erre utalnak a Deadline információi, miszerint a legrégebbi 007-es producerek, Barbara Broccoli és Michael G. Wilson tárgyalásokat folytatnak a Fantasztikus Négyes sztárjával, Jamie Bellel a szerepről. Wilson bevonása azért is érdekes, mivel ő támogatja Bell új filmjét, a Film Stars Don't Die in Liverpool-t is.

Egyelőre még semmi sincs megerősítve a főszereppel kapcsolatban, nincs forgatókönyv sem és a Spectre rendezője, Sam Mendes visszatérése is erősen kérdőjeles, így jelenleg a legtöbb, amit elmondhatunk a James Bond 25 kapcsán, hogy Bell-t pletykálják rá. Ha minket kérdeztek, a Batman Superman ellen Henry Cavilljének jobban örülnénk, Az U.N.C.L.E. emberében bizonyította, hogy remekül hozza a stílusos kémet. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)