Hirdetés

Tényleg Idris Elba lehet a következő James Bond?

|

A film producere nagyon szeretné, ha a következő Bond filmben lehetőségük lenne valami újat is kipróbálni. Elba nem ennyire biztos magában.

Hirdetés

Nem most találta ki a világ, hogy milyen jó is lenne Idris Elba a leghíresebb titkosügynök szerepére, de most egy kicsit konkrétabb hírünk is van a puszta pletykáknál, ugyanis a sorozat producere szeretné valamivel feldobni a szériát.

Hirdetés

Antoine Fuqua, a The Equalizer II rendezője nemrég egy interjúban beszélt arról, hogy a producer elárulta neki, hogy egy fekete színészt szeretne választani a következő James Bond film főszerepére. A rendező szerint habár Idris már nem éppen fiatal, kiváló választás lenne a szerepre:

"Ha jó formában van, meg tudná csinálni. Bondot olyan embernek kell játszania, akinek erős kisugárzása van, ő pedig pont egy ilyen figura."

Bár már régóta keringenek pletykák arról, hogy Elba lehetne a következő titkosügynök, a színész szerint közel sem lenne annyira jó ötlet:

"Ha őszinte akarok lenni, szerintem már túl öreg vagyok hozzá. Csajokkal és martinikkel kéne futkosnom, hogy néznék már ki? Szörnyen hangzik!"

Broccoli egyébként nem ragaszkodik ahhoz, hogy férfi játssza a szerepet, el tudna képzelni egy női színészt is Bondként, ami nyilván még jobban felpiszkálná az ilyen változásokat nehezen viselő közönséget.

De vajon mi tenne jót a szériának? Szerintetek kinek kellene lennie az új Bondnak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)