Hirdetés

Készüljetek: nagyon hosszú lesz a következő James Bond film

|

Sőt, ez lesz a franchise leghosszabb darabja, úgyhogy érdemes felkészülten moziba menni.

Hirdetés

Talán egyetérthetünk abban, hogy az optimális filmhossz 2 óra - ennyit még pont ki lehet bírni egy literes üdítő felszippantásával is, valamint nem nyúlik indokolatlanul hosszúra a cselekmény, és nem alszunk be az unalmasabb részeknél. Persze filmje válogatja, hogy melyiknél tudják hosszan fenntartani az érdeklődést, és melyek azok, amikben kényelmetlenül sok az üresjárat, de ha valaki úgy dönt, két óránál hosszabb filmet készít, azt tudnia kell megindokolni.

Hirdetés

A következő Bond-film, az április 9-én bemutatkozó Nincs idő meghalni 163 percet, azaz 2 órát és 43 percet kér az életünkből, ami 15-tel hosszabb, mint a korábbi csúcstartó, a Spectre - A Fantom visszatér. Érdekes módon a legrövidebb 007-es mozi is Daniel Craig nevéhez kötődik: a Quantum csendje csupán 107 perces volt.

Szerintetek optimális ez a hossz, ki fogják tudni tölteni az időt értékesen?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)