Hirdetés

Fél évet késik az új James Bond film a koronavírus miatt

|

Nézői nyomásra és bevételkieséstől tartva elhalasztották a premier dátumát.

Hirdetés

Eredetileg április elején mutatták volna be (hazánkban április 9-én) a Nincs idő meghalni című, 25. Bond filmet, de a nézők egy része egy ideje már azért kampányolt, hogy a koronavírus-járványra/pánikra való tekintettel tolják el a premier dátumát. A készítők eleget tesznek a kérésnek.

Hirdetés

Mivel több fontos piacon is bezártak a mozik (beleértve Olaszországot, Dél-Koreát, Kínát és Japánt), mellékesen tartva attól, hogy a bevételek nem a vártnak megfelelően alakulnak majd, a premiert áttették novemberre. Az Egyesült Királyságban november 12-én mutatják be, az Egyesült Államokban november 25-én, de több dátum egyelőre nem ismert, így a hazait sem tudjuk. Könnyen lehet, hogy a döntést más filmstúdiók is követik, és további blockbusterek csúsznak későbbre.

Szerintetek ez volt a helyes döntés?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)