Hirdetés

James Cameron már leforgatta az Avatar 3-at és az Avatar 4 egyes jeleneteit

|

Annak érdekében, hogy elkerüljék a "Stranger Things-effektust".

Hirdetés

December 15-én került világszerte a mozikba a 2009-es Avatar folytatása, amely egyes elemei, például a történet miatt megosztotta a kritikusokat és a nézőket, viszont látvány tekintetében nem készült még ennél lélegzetelállítóbb film, ez pedig elég ahhoz, hogy tömegeket vonzzon be.

James Cameron korábban azt nyilatkozta, hogy az Avatar: A víz útjának minden idők harmadik vagy negyedik legtöbb bevételt hozó filmjévé kell válnia ahhoz, hogy nullszaldós legyen, vagyis legalább 2 milliárd dollár a cél. Noha az első hétvége visszafogottabban alakult, mint az elemzők gondolták, azonban azóta alaposan összeszedte magát a film, és mindösszesen 14 nap elég volt hozzá, hogy meglegyen az 1 milliárd dolláros globális mérföldkő, ráadásul az előző rész is lassan építkezett, szóval úgy tűnik, hogy egyelőre nincs veszélyben a franchise jövője. 

Hirdetés

De nem az anyagiak az egyetlen dolog, amivel Cameronnak szembe kell néznie. Ott van az a probléma is, hogy a gyermekszínészek úgy nőnek, mint a gomba, amely már a Duffer-tesók dolgát is alaposan megnehezítette a Netflix-sorozatuk esetében. A rendező pontosan ezért A víz útjával együtt leforgatta az Avatar 3 jeleneteit és az Avatar 4 első felvonását. Cameron az Entertainment Weekly-nek nyilatkozva árulta el, hogy szerette volna megőrizni a folytonosságot a folytatásokban és biztosítani, hogy a fiatalabb színészek ne öregedjenek ki a szerepeikből. 

"Máskülönben - és én imádom a Stranger Thingset -, de a Stranger Things-effektust kapjuk, amikor még mindig középiskolásnak kellene lenniük, de úgy néznek ki, mintha 27 évesek lennének. Tudod, én szeretem a sorozatot. Rendben van, felfüggesztjük a hitetlenséget, mert szeretjük a karaktereket. De tudjuk..."

A második Avatar film több fiatalabb karaktert is felvonultatott, köztük a Trinity Jo-Li Bliss által alakított Tukot, aki hétévesen kapta meg a szerepet, most pedig 13 éves, valamint a Jack Champion által megformált Gekkót, aki Cameron szerint úgy nőtt, mint a gaz, mióta 12 évesen castingolták, de már a 18-at is betöltötte. Szerencsére az Avatar 4-ben várható egy nagyobb ugrás az időben, ami után már kevésbé lesz lényeges a koruk, szóval addig akart meglenni a jelenetekkel. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)