Hirdetés

James Cameron már továbbadná az Avatar stafétáját

|

A legendás rendező még lepörgetne pár kalandot Pandora bolygóján, de utána egy új alkotót ültetne a saját helyébe.

Hirdetés

Az első Avatar film 13 évvel ezelőtt jelent meg, és ugyan hatalmas sikert aratott, James Cameron azóta tervezgeti a folytatások folytatásainak folytatását. Már legalább a második részt belátható időn belül megkapjuk, de legalább annak ellenére sem feledkezett meg a franchise-ról a Disney, hogy semmi érdemi újdonság nem jött az elmúlt évtizedben.

A cég ennek ellenére is felhúzott rá például egy teljes parkrészleget a Disney Worldben. Hamarosan végre tényleg sorozat lesz a 2009-es filmből, de James Cameron már arról beszél, hogy átadná a stafétát.

Hirdetés

A rendező jelenleg azt tervezi, hogy az Avatar: A víz útja után azonnal elkezdenek dolgozni a stábbal a harmadik felvonáson, aminek felvételeit rögtön a második film után kezdték el rögzíteni. Az Avatar 4 és 5 követi ezeket, de James Cameron nem biztos, hogy visszatér majd a trilógia után.

"Vannak más projektek, amik miatt nagyon izgatott vagyok. Szerintem idővel (lehet, hogy a harmadik vagy negyedik film után) átadom majd a stafétát egy olyan rendezőnek, akiben megbízhatok, én pedig elindulhatok más ötleteken dolgozni. De az is lehet, hogy ez nem így lesz. Nem tudom."

Az Avatar: A víz útja 2022. december 15-én fog megérkezni a magyar mozikba, aztán hogy a folytatások mikor érkeznek, azt még Cameron sem tudja.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)