Hirdetés

James Cameron szerint a nézőkön múlik az Avatar franchise jövője

|

A közvetlen folytatásokkal kapcsolatban megvannak a szilárd tervek, de hogy azon túl mi lesz, az rajtunk, nézőkön múlik.

Hirdetés

Amikor 13 évvel ezelőtt James Cameron Avatarja lenyűgözte a nézőket és kritikusokat egyaránt, a rendező több folytatást ígért, mint amennyit a Disney szokott egy átlagos Marvel fázisra. Mostanra azonban ott tartunk, hogy még a második film sem került a mozikba.

Ez utóbbi hamarosan változni fog, és James Cameron elmondása szerint már a harmadik felvonás is jó úton halad. A tervezett negyedik és ötödik filmek sorsa azonban nem ilyen egyszerű.

Total Film magazinnak adott interjújában arról beszélt, hogy a jegyeladások fogják eldönteni a széria sorsát.

"A piac dönthet úgy három hónapon belül, hogy kész, végeztünk. Úgy is dönthet, hogy »majdnem végeztünk«, vagyis még befejezzük a sztorit a harmadik felvonással, de nem megyünk tovább örökké. Megtörténhet, ha nem éri meg."

Hirdetés

Cameron szerint a pandémia és a streaming szolgáltatók térnyerése nagyot változtatott a fogyasztók szokásain.

"Lehet, hogy A víz útja majd emlékezteti az embereket a moziba járás élményére. A film abszolút képes erre. A kérdés az, hogy hányan adnak neki esélyt."

A rendező meglehetősen ködösen fogalmazott a harmadik film utáni tervek kapcsán, de azt hozzátette, hogy a harmadik felvonás 2024-ben be is futhat már. A második és harmadik Avatar felvételeit rögtön egymás után pörgették, így tempósan tudnak haladni a projekttel.

A végén mindent a piac fog eldönteni, így a kérdés adja magát: ti tervezitek megnézni moziban az Avatar: A víz útját?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)