Hirdetés

James Cameron szerint már az Avatar 4-en dolgoznak

|

Még az Avatar 2-t sem mutatták be a mozik, de a rendező már a széria jövőjével foglalkozik.

Hirdetés

Avatar videojátékot már biztosan nem fogunk idén kapni a Ubisofttól, de a 2009-es film folytatása, az Avatar: A víz útja egyelőre tartja magát a decemberi premierjével, remélhetőleg marad is. A történet középpontjában továbbra is Jake Sully (Sam Worthington) áll, tizenhárom évvel az előző rész eseményei után hősünk a családra helyezi a hangsúlyt, így láthatjuk a Neytirivel közös gyermekeit is. Az Avatar 2-ben a korábbinál sokkal nagyobb szerepet kap Pandora víz alatti világa is, de egyelőre csak találgatni tudunk, hogy a későbbiekre mi minden tervez még James Cameron. 

Merthogy a szándék az, hogy az Avatar: A víz útja után megvalósul a harmadik, negyedik és ötödik rész is - olyannyira, hogy az Avatar 3 premierjére 2024 végén számíthatunk is. Noha időközben felmerült, hogy a trilógiát követően más elfoglaltságok után nézne Cameron, azonban úgy tűnik, hogy az Avatar 4-et még nem engedi ki a kezéből.

Hirdetés

A rendező a D23 Expo során virtuálisan jelentkezett be Új-Zélandról, hogy helyzetjelentést adjon a franchise-zal kapcsolatban. Cameron elmondta, hogy az Avatar 3 munkálatai folytatódnak, megkezdődött az Avatar 4 forgatása és a Weta még mindig az Avatar 2 utómunkálataival van elfoglalva, de nagyon jól haladnak a trükkmesterek és látványos az, ami formálódik náluk. 

"Szuper izgatott vagyok, hogy végre befejezzük a második filmet. Tudom, hogy mindenki nagyon régóta vár rá".

A résztvevőknek levetítettek jeleneteket az Avatar: A víz útjából, amelynek fő témája a család védelme lesz, nem véletlen, hogy Worthington elmondta a karaktereik kapcsán, hogy rájöttek, a szeretet és a családdal való együttlét a legfontosabb az életben, és ezért érdemes harcolniuk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ha minden jól megy, az Avatar 3 2024. december 20-án, az Avatar 4 2026. december 18-án, az Avatar 5 pedig 2028. december 22-én fog a mozikba kerülni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)