Hirdetés

James Cameron újraindíthatja a Terminátor franchise-t?

|

Az Avatar filmekkel elfoglalt rendező egy podcastben beszélt a széria lehetséges jövőjéről.

Hirdetés

A múlt héten mutatták be a mozik James Cameron legújabb filmjét, az Avatar: A víz útját, amely magabiztosan gyűjtögeti a bevételeket, de még korai lenne megmondani, hogy sikerül-e annyit összeszednie, hogy az Avatar 3 után is garantálva legyen a franchise jövője. 

Márpedig Cameron egy jó ideig még határozottan a na'vik bővületében szeretne maradni, és csak a produceri munkák kedvéért tekintene más projektekre, mint amilyen például az Alita: A harc angyala folytatása. Úgy tűnik azonban, hogy a rendező egy másik szívügye, a Terminátor sem búcsúzott még el.

A széria legutolsó része 2019-ben került bemutatásra Tim Miller (Deadpool) rendezésében, a Terminátor: Sötét végzet célja pedig az volt, hogy újjáélessze a franchise-t, ennek érdekében pedig felbukkantak benne az eredeti sztárok, Arnold Schwarzenegger és Linda Hamilton is. A statisztikák azonban azt mutatták, hogy a nézők nem kértek belőle: 185 millió dolláros büdzséből készült, de a bevétel szempontjából legfontosabbnak számító Egyesült Államokban csak 62 milliót sikerült összegyűjtenie, amit a film nemzetözi pályafutása csak közel 200 millióval tudott megfejelni. 

Hirdetés

Az 1984-es Terminátor - A halálosztót és az 1991-es Terminátor 2. - Az ítélet napját rendezőként jegyző James Cameron az Avatar: A víz útja promotolása közben többek között résztvett a Smartless podcastben is, ahol a The Playlist beszámolója szerint szóba került a Terminátor.

"Ha csinálnék egy újabb Terminátor-filmet, és megpróbálnám újra elindítani a franchise-t - amiről jelenleg is tárgyalunk, de még semmi sincs eldöntve -, akkor sokkal inkább a mesterséges intelligenciáról szólna, mintsem a megőrülő, rossz robotokról".

Cameron hozzátette, hogy ők szerették a Sötét végzetet, de rájött, hogy Schwarzenegger és Hamilton visszahozása volt az a bizonyos utolsó szög a koporsóban: 

"Szerintem a film túlélhette volna, ha Linda is benne van. Szerintem túlélhette volna, ha Arnold is benne van, de amikor belerakod Lindát és Arnoldot, és aztán, tudod, a nő 60 év körüli, a férfi 70 év körüli, hirtelen nem a te Terminátor-filmed lett, még csak nem is az apád Terminátor-filmje, hanem a nagyapád Terminátor-filmje. És mi ezt nem láttuk."

 Szerintetek kellene még bármit kezdeni a Terminátorral vagy hagyják úgy, ahogy van?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)