Hirdetés

James Franco is tanúskodni fog Amber Heard és Johnny Depp ügyében

|

A színészt Depp ügyvédei idézték tanúként, vallomása kulcsfontosságú lehet az ügy előrehaladásában.

Hirdetés

Az elmúlt közel két évben rengeteget lehetett olvasni az Amber Heard és Johnny Depp közötti pereskedésről, ami folyamatosan húzódik, viszont egy novemberben fordulatot követően újabb jelentős tényező segítheti Depp oldalát.

A színész ügyvédi csapata ugyanis koronatanúként idézték James Francot, akinek vallomása kulcsszerepet tölthet be a jövő áprilisra kiírt tárgyaláson.

Hirdetés

A Page Six információi alapján Franco szerepe azért lehet fontos a rágalmazási perben, mert Heard és Depp egyik vitáját követően személyesen találkozott egy liftben Hearddel a biztonsági felvételek alapján. Az említett vita során Heard elmondása szerint Depp őt bántalmazta, ennek pedig nyoma is volt a liftbe szállás során. 

Francora rengeteg kérdés vár majd, ugyanis el kell mondania, hogy látott-e Heardön bántalmazás nyomait, voltak-e erre utaló jelek, illetve a színésznő milyen információt osztott meg vele a vitával és az állítólagos bántalmazással kapcsolatban.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Amber Heard és Johnny Depp rágalmazási ügyében 2022. április 11-én kezdődik a tárgyalás, nem lenne meglepő, ha addig további fordulatok derülnének ki az esettel kapcsolatban. A pereskedés egyébként filmkészítőket is inspirált, ugyanis a Disney+  megbízásából egy dokumentumfilm is készül a jogi párharcról.

Johnny Depp eltiprásának hátborzongató története címmel társoldalunkon, a Bronsonon nemrég megjelent egy átfogó anyag, ami részletesen átveszi elejétől a végéig az egész ügyet, érdemes lehet ezt is elolvasni már csak azért is, mert sok olyan aspektus is előkerül benne, amivel nem túl gyakran foglalkozott a média.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)