Hirdetés

X-Men spinoffon dolgozik James Franco?

|

Korábban már szóba hozták az X-Men történetek egyik karakterével James Francót, aki nemrég megerősítette, hogy egy szuperhősös mozin dolgozik.

Hirdetés

Nem szenvedünk hiányt manapság szuperhősös filmekből, amiknek a termeléséből a Marvel Studios és a Warner mellett a Fox is kiveszi a részét. James Franco nemrég adott nyilatkozata alapján pedig úgy tűnik, az utóbbi stúdió egy újabb érdekes X-Men spinoffon munkálkodik.

Hirdetés

Franco a Hollywood Reporternek mesélt az új filmjéről, ennek kapcsán került szóba, hogy a cégével egy szuperhősös mozi előkészítésében is részt vesz. Az egyelőre ismeretlen projektben színészként és producerként is részt vesz, az alapján pedig, amit az interjúban felhozott a partnerei legnagyobb erényeként, érdemes lehet odafigyelni a filmre.

"Az alapvető gondolkodásmódunk az, hogy »Hogyan újíthatnánk egy kicsit?« Egy kicsit máshogy megközelíteni a dolgot, de úgy, hogy még mindig szórakoztató maradjon. Azzal kapcsolatban, amit Simon Kinberg, a Fox és az X-Mennel foglalkozó csapat csinált a Deadpoollal és a  Logannel, azt imádom a legjobban, hogy - ugyan eltartott nekik egy darabig, vagy tíz évig - kőkemény, R-besorolású filmeket csináltak. Úgyhogy megpróbáljuk egy új műfajba elvinni ezt a szuperhős dolgot. Szóval Simon Kinberggel dolgozunk egy, az X-Menhez köthető dolgon"

- fejtette ki Franco.

A színész neve egyébként korábban már pletykaszinten feltűnt az önmagát megkettőzni képes Multiple Man kapcsán, akit eddig csak a 2006-os X-Men: Az ellenállás végében láthattunk. Franco persze nem erősítette meg, hogy ennek a karakternek az önálló filmjéről van szó, de a korábbi pletykák alapján Jamie Madrox, azaz Multiple Man feltűnése a legvalószínűbb.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)