Hirdetés

James Gunn is csatlakozott az internet közösségi A galaxis őrzői nézéséhez

|

Maga a rendező is részt vett a karanténos, filmezős bulin, amire aztán idővel a színészek is benéztek.

Hirdetés

A koronavírus helyzet miatt szigorítások szültél a Quarantine Watch Party-t. A közösségi oldalak lakói eldöntik, hogy melyik filmet nézik az adott hét adott napján, aztán mindenki berakja a saját verzióját és pöröghet a buli. Az emberek Twitteren és Instagrammon osztják meg véleményeiket vicceiket, képeiket az adott filmről, ahogy az szépen megy mindenki otthonában.

Hirdetés

A Quarantine Watch Party szerelmeseinek A galaxis őrzőire esett a választásuk, amiről James Gunn is értesült. A rendező nagyon szereti a hasonló közösségi megmozdulásokat, és azonnal jelentkezett is mondván, bizony ő is becsatlakozik a buliba. A ma hajnalban megtartott eseményt aztán végig tweetelte, idővel pedig egy-egy színész is hozzászólt a dolgokhoz. 

Ha részt szeretnétek venni egy hasonló alkalmon, akkor általában a hajnali órákban kerülnek megrendezésre. Figyeljétek a #QuarantineWatchParty taget.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)