Hirdetés

A James Gunn-botrány után Rian Johnson több mint 20 ezer tweetjét törölte

|

Johnson nem kockáztat, valószínűleg nem szeretné egy korábbi megkérdőjelezhető bejegyzés miatt elbukni új Star Wars trilógiáját

Hirdetés

Csak idő kérdése volt, hogy a nemrég kirobbant James Gunn-botrány hatására mikor kezdik más hírességek is úgy gondolni, jobb biztosra menni, és törölni az összes minimálisan is sértő bejegyzésüket a közösségi oldalakról. Rian Johnson, Az utolsó Jedik rendezője, és a következő Star Wars trilógia potenciális direktora nem aprózta el a dolgot: törölte a Twitterről az összes posztját, ami idén január 25. előtt született. 

Hirdetés

Mivel Johnson elég aktívan használta ezt a közösségi platformot, ezzel a lépésével több mint 20 ezer tweetet kukázott. A John talks Star Wars nevezetű YouTube-csatorna szúrta ki, hogy a rendezőnek korábban nagyjából 22 ezer bejegyzése volt, mára viszont mindösszesen alig több mint 1100 maradt meg belőlük. Johnson korábban előszeretettel diskurált a rajongókkal, szívesen beszélt ki velük filmeket, de a jelek szerint ezekből az eszmecserékből sem mert megtartani egyet sem az előző évekből. 

A Disney-féle Star Wars korszak szereplőinek egyébként eddig is meggyűlt a baja a közösségi oldalakkal, Daisy Ridley-t azért kiáltották ki álszentnek, mert a fegyvertartás szigorítása mellett kampányolt, holott kritikusai szerint ő is egy erőszakos filmsorozatban szerepel. Kelly Marie Tran még rosszabbul járt, Az utolsó Jedikben alakított karaktere (Rose Tico) miatt annyi gyűlöletet, szexista és rasszista támadást kapott a színésznő, hogy végül teljesen törölte magát a közösségi oldalakról. 

Nyilván Rian Johnsonnal sem bántak kesztyűs kézzel a kommentelők, elvégre nagyon sokan nem voltak megelégedve azzal az iránnyal, amerre a Star Wars világát terelte. Simán benne van a pakliban, hogy Johnson néha erélyesebben szólt vissza az őt támadó haragosoknak és trolloknak, a jelenlegi helyzetben pedig nem szeretné, hogy egyetlen harsányabb tweet is előkerüljön az ő tollából. Persze mint tudjuk, az internet sosem felejt, és simán lapulhat még valakinél elmentve pár bejegyzés, ami a rendezőtől származik. 

Nektek mi a véleményetek arról, hogy Rian Johnson szinte lenullázta saját Twitter profilját? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)