Hirdetés

James Gunn egy érdekes karakterrel kezdi a DC filmes univerzum újjáépítését

|

A rendezőnek még bőven van dolga a Marvelnél, de ez nem akadályozza meg abban, hogy már most elkezdje húzni a DC rajongók agyát.

Hirdetés

James Gunn hivatalosan is átvette a DCEU kormányát. A galaxis őrzői-filmek rendezője és Peter Safran épp tervezgetik a DC filmes univerzumának következő 8-10 évét, és úgy tűnik, hogy ezeknek a terveknek már megvan az egyik főbb szereplője.

Gunn még nyilván nem beszél konkrét részletekről, de a célja tiszta: be akarja mutatni Mister Terrificet a rajongóknak.

A rendező egyelőre csak egy képet posztolt a Twitter-fiókjára Mister Terrific Michael Holt verziójáról. Azt tudjuk, hogy Gunnak megvan a tehetsége ahhoz, hogy felfuttasson a nagyközönség számára nagyjából ismeretlen karaktereket, szóval nem lepődnénk meg, ha néhány év múlva Terrific lenne mindenki kedvence.

Hirdetés

Mister Terrific 1942-ben bukkant fel először, és két különböző férfi hordta a T formájú maszkját. Gunn láthatóan Michael Holtot kedveli jobban, aki egyébként már szerepelt élőszereplős feldolgozásban az Arrow-szériának köszönhetően.

Terrific egyébként egy szuperintelligens személy, aki könnyedén tanul meg bármit, amire mások az egész életüket rászánják. Holtnak volt 14 doktorija, egy tech cége, amit eladott a Waynectechnek, és egy olimpiai aranyérme is. A családja halálát követően vált szuperhőssé és állt be a Justice Society of America soraiba.

Hogy mi lesz a jövője James Gunn univerzumában, az még kérdéses.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)