Hirdetés

James Gunn elárulta, hogy láthatjuk-e még együtt a galaxis őrzői mostani csapatát

|

A harmadik filmre még összeállnak Peter Quillék, de mi lesz utána?

Hirdetés

A rendező-forgatókönyvíró James Gunn tavaly november jelentette be, hogy elkezdődtek A galaxis őrzői 3 forgatási munkálatai, és több régi ismerős mellett új karakterek fognak szerepelni majd a filmben, köztük Adam Warlock. Gunn ezúttal egy podcast vendégeként mesélt kicsit a filmről, amelyben búcsúzunk majd Űrlordtól és csapatától.

Gunn korábban már úgy nyilatkozott, hogy a harmadik A galaxis őrzői filmet követően távozik a franchise-tól, de most arra is fény derült, hogy a megszokott csapatot is utoljára láthatjuk együtt a mozivásznon.

Hirdetés

A Deadline Hero Nation podcast egyik legutóbbi adásában a film rendezője és forgatókönyvírója elmondta, hogy ezzel a filmmel ér véget az őrzők története. Kiemelte, hogy olyan lezárásra törekszik, amelyet nemcsak a rajongók, hanem a karakterek, és az eddigi sztori is megérdemel. Gunn hozzátette még, hogy kicsit félelmetes az elválás, de igyekszik, hogy a csapat méltó búcsút kapjon.

A galaxis őrzői 3 debütálása előtt a Disney+-on mutatkozik be a Guardians of the Galaxy Holiday Special, amelyben szintén fog szerepelni Űrlord, Drax, Mordály, Nebula, Mantis és Groot is, de egyelőre egyik film történetéről sem ismertek részletek. Előbbiben Gamora is visszatér valamilyen formában, illetve Gunn elárulta, hogy Nebulának és Mantisnek is nagyobb szerepet szán a trilógia zárásában.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A galaxis őrzői 3 jövő májusban fog debütálni (az Egyesült Államokban 5-én), az ünnepi különkiadás pedig idén decemberben, nyilvánvalóan kapcsolódva a karácsonyhoz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)