Hirdetés

James Gunn elárulta, mi alapján választja ki az új Supermant

|

A Marveltől a DC-hez igazoló rendező irányítja majd a legújabb Superman-film munkálatait.

Hirdetés

A galaxis őrzői rendezésével világhírűvé vált James Gunn némi botrány után elhagyta a Marvel csapatát, átruccant a rivális DC-hez, ahol leforgatott egy filmet és egy sorozatot, majd amikor elásta a csatabárdot volt munkaadójával, visszatért, hogy pontot tegyen az S-fejek történetének végére. Ugyanakkor a DC-nél töltött időnek is meglett az eredménye, Peter Safran társaságában kinevezték a DC Studios élére, hogy felépítsen egy új filmes univerzumot az idén búcsúzó DCEU helyén.

Ebben a minőségében nemrég befejezte a Superman: Legacy című szuperhősfilm forgatókönyvét, és azt is elárulta, hogy saját magát látná legszívesebben a rendezői székben. Most pedig arra is rávilágított, hogy mi alapján fogják megkeresni az új főszereplőt, miután megváltak Henry Cavilltől.

Hirdetés

James Gunn csapatának tehát most az a feladata, hogy megtalálják a szuperhős szerepére legalkalmasabb színészt. A rendező pedig a Varietynek nyilatkozva elárulta, hogy milyen kvalitásokat keresnek majd az illetőben.

Nehéz feladat, de keresgélünk. Van már pár kiváló jelöltünk, ami miatt nagyon izgatott vagyok. De olyasvalakit keresünk, akiben egyszerre van ott Superman összes embersége, viszont aki egyben egy földönkívüli is. Olyan embernek kell lennie, akiben megvan Superman kedvessége és együttérzése. És persze olyasvalakinek, akit bárki azonnal meg szeretne ölelni

- mondta Gunn a Galaxis őrzői 3. premierjén.

A DC Studios szerint a Superman: Legacy a szuperhős életének azt a fejezetét meséli majd el, amelyben Superman megbékél a kriptoni származásával és azzal, hogy emberek nevelték fel. Gunn filmjében a szuperhős az igazság, és az amerikai értékek megtestesítője, akit olyasfajta kedvesség vezet, amelyet a világ ma már régimódinak tart.

Az új Superman-film premierjének már most megvan a dátuma, igaz, még jó sokára lesz: 2025. július 11-én mutatják majd be.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)