Hirdetés

James Gunn elmondta, mi lesz Wonder Woman sorsa a DC-filmekben

|

Alakulgatnak a tervek, és a DC filmes divíziójának feje igyekszik tényekkel szolgálni.

Hirdetés

Az már biztos, hogy Henry Cavill nem lesz újra Superman, hiába cameózott a közelmúltban, de még mindig sok minden ködös a James Gunn és Peter Safran vezetésével felépülő új DC filmes univerzum kapcsán. A rendező és társa igyekeznek nyilatkozatokkal megnyugtatni a rajongókat, és az is biztos már, hogy január folyamán bejelentik a közelgő, a következő 8-10 évben érkező filmek egy részét. 

Twitteren egy aggódó rajongónak válaszolva Gunn külön kitért Wonder Woman sorsára, reagálva arra, hogy a Variety beszámolója alapján az első három évben nem terveznek foglalkozni a karakterrel. 

Hirdetés

"Itt és most cáfolom ezt (csak mert egyáltalán nem igaz)." - hangzott a rövid üzenet. Ez még nem jelenti azt, hogy Gal Gadot is visszatér, lehet, hogy mást láthatunk a szerepben, és a kezdetektől építik fel a karaktert. Elvégre a Wonder Woman 3-at törölték.

Egyelőre ennyit tudunk. A DCU egyébként filmek mellett sorozatokból és animációs produktumokból épül fel, illetve biztos, hogy lesz egy új Superman film is. A Shazam! Az istenek haragja még nem képezi az új felhozatal részét, ez változatlanul mozikba kerül márciusban.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)