Hirdetés

James Gunn felfedte, mi a helyzet a fekete Supermanre fókuszáló filmmel

|

A DCU-t az ő írásában és rendezésében készülő Superman: Legacy nyitja meg, de az nem volt világos, hogy ez milyen hatással van a korábban bejelentett projektre.

Hirdetés

James Gunn és Peter Safran vezetésével teljesen megújul a DC filmes univerzuma 2025-től kezdődően, ekkor kerül majd valószínűleg mozikba a Superman: Legacy. Bár Gunn még nem jelentette be, hogy ki lehet az a színész (a rengeteg spekuláció ellenére sem), aki eljátszhatja a karaktert Henry Cavill helyett, arról már beszélt, hogy mi alapján fogja kiválasztani az új Supermant

A DCU mellett azonban helyet kapnak olyan történetek is a vállalatnál, amik nem illeszkednek a fő univerzumhoz, a DC Elseworlds kategóriába kerül például a Robert Pattinson-féle Batman folytatása, a Joker 2 és az új Constantine is, de ide tartozhatna az a projekt is, amelyről utoljára tavaly áprilisban hallottunk: a fekete Supermant felvonultató rebootról

Hirdetés

Eddig csupán annyit tudtunk erről a filmtervezetről, hogy Ta-Nehisi Coates (aki többek között Fekete Párduc képregényeket is írt) dolgozik a forgatókönyvön, és J.J. Abramsnek, illetve produkciós cégének, a Bad Robotsnak is köze volt hozzá, viszont a DCU bejelentése után nem kaptunk helyzetjelentést róla.

Egészen mostanáig. James Gunn a hamarosan mozikba kerülő A galaxis őrzői 3 kapcsán adott interjút az io9-nek, és beszélt arról is, hogy mi a helyzet Coates projektjével, a Superman: Legacy miatt megvalósulhat-e még egyáltalán az ötlet.

"A két koncepciónak semmi köze egymáshoz. [A fekete Supermanről szóló] egy izgalmas filmnek ígérkezik. Tudom, hogy a projekt vezető producere, Chantal Nong rendkívül izgatott miatta. Szóval, ha befut, és nagyszerű lesz - bár még nem olvastam a forgatókönyvet -, valamint ha megfelelő lesz az időzítés is, akkor abszolút megvalósulhat. Ez viszont teljesen független [a DCU-tól]. Ez egy olyan Elseworlds sztori lesz, mint a Joker."

Ez tehát a válasz: a fekete Supermanre fókuszáló projekt továbbra is készül, de még nincs kőbe vésve, hogy be is mutatják. Ti örülnétek neki, ha megvalósulna?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)