Hirdetés

Újabb nem túl hízelgő fotót ástak elő James Gunnról

|

Egy, a személyes blogjáról előkerült fotó szerint a rendező nem csak a Twitteren viccelődött a pedofíliával.

Hirdetés

Rendezői képességei miatt nagyon úgy tűnik, hogy a Disney-től való kirúgása után is bőven akadnak stúdiók, akik szívesen dolgoznának James Gunnal. De nem kizárt, hogy a rendező még komolyabb slamasztikába került, ugyanis ismét előkerült róla egy kép, ami egyáltalán nem jó színben tünteti fel.

Hirdetés

Gunn Twitter-profiljának átfésülése után többen, például Dan Harmon is úgy gondolta, érdemes lenne a korábban viccesnek gondolt, vagy legalábbis polgárpukkasztó tartalmakat eltávolítani a hozzájuk kapcsolódó online felületekről, ugyanis akik nem szívesen látják őket a mainstream szórakoztatóiparban, bármikor előáshatják ezeket. Nos, A galaxis őrzői rendezőjével pontosan ez történt. Személyes blogjáról ezúttal azt a bejegyzését vették elő, amin 2012-es évére tekint vissza, többek között azt dokumentálva, milyen tematikus partikon vett részt. Az egyik ilyen az NBC reality-sorozatára, a To Catch a Predatorre épült, amiben a műsor készítői szexuális ragadozókat igyekeztek lebuktatni. A buliról készül képeken Gunn papi ruhában látható egy bohóc és más, elég hátborzongató karakterek társaságában, míg a buli más résztvevői a kiskorú áldozatoknak öltöztek be.

A fotók természetesen villámgyorsan kezdtek terjedni a Twitteren, további bizonyítékot adva arra, hogy a rendező esztétikai érzéke egyáltalán nem volt a helyén régen. Ezt minden bizonnyal Gunn és a munkatársai is tisztán látják, ugyanis azóta a képeket tartalmazó jamesgunn.com weboldalt le is állították.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)