Hirdetés

Nyílt levélben álltak ki A galaxis őrzői színészei James Gunn mellett

|

A rendezőt Disney néhány régi tweetje miatt rúgta ki, de a stáb úgy gondolja, ez erős túlzás volt.

Hirdetés

Olyan világot élünk, ahol elég egy félrement megnyilvánulás, egy rossz poén, és karriereknek szakad vége, kövezésekre kerül sor.

Hirdetés

Az interneten Caps Lockkal vagdalózók hatalma túl nagyra nőtt. A cégek olyannyira el akarják kerülni a botrányt, hogy vizsgálat nélkül vágnak ki olyan embereket, akiknek milliárdokat köszönhetnek. James Gunn ügye viszont változást hozhat. Tíz nappal ezelőtt A galaxis őrzői filmek rendezőjének régi, izléstelen tweetjeit ásta elő valaki, a Disney pedig azonnal kirúgta őt, feltehetően anélkül, hogy hagyta volna szóhoz jutni. A Yondut játszó Michael Rooker ennek hatására törölte Twitter-fiókját, a Draxot alakító Dave Bautista pedig dühösen, szarkazmussal reagált.

Ma a főszereplőket alakító színészek egy közös, nyílt levélben kérték a Disney-t, hogy változtassa meg döntését. Elmondták, teljes mértékben támogatják Gunnt, és bátorítást nyertek a rajongóktól, akik szintén a rendező távozása ellen kampányoltak, nem az összeesküvéselméletek alapján foglaltak állást. Nagyon hálásak neki, nagyon élvezték a közös munkát, megváltoztatta az életüket, és nem a sok évvel ezelőtti rossz poénjai döntik el számukra, milyen ember, hanem az, amilyennek személyesen megismerték a forgatások során, a válogatásoktól kezdve. Emellett kijelentették, remélik, a karaktergyilkosságok és a csordaszellem kihasználása visszaszorul.

Korábban az MSNBC-nél dolgozó Sam Sedert hasonló módszerrel rúgatta ki Mike Cernovich, aki Gunn tweetjeit is előszedte. Sedert pár nappal később visszavették. Remélhetőleg a Disney is így cselekszik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)