Hirdetés

A sztárok is támogatják a James Gunn újraalkalmazásáért indított petíciót

|

Egy nagyobb lendületet kap a petíció, ami ugyan nem valószínű, hogy eléri a konkrét célt, de legalább lehet, hogy hatással lesz a Disney jövőbeli döntéseire.

Hirdetés

Néhány nappal ezelőtt érkezett a hír, miszerint a Disney kirúgta James Gunnt. A rendező így már nem fogja tudni levezetni a Guardians of the Galaxy Vol. 3 munkálatait, annak ellenére, hogy az eddigi két rész az ő szerelemprojektje volt.

Hirdetés

A rajongók azonnal elkezdtek aláírást gyűjteni, amit azóta az ipar több szereplője is megosztott. A The Grey rendezője, Joe Carnahan, az Ant-Man and the Wasp sztárja David Dastmalchian, a Guardians csapatából Dave Bautista és természetesen Sean Gunn is megosztotta a petíciót. Még maga Mark Hamill is bökött egy szívet a kezdeményezésre. Magát a petíciót ide kattintva érhetitek el, ezekben a percekben az aláírók száma már nagyon közel jár az 50 ezerhez. 

Azt mindenki sejti, hogy a Disney nem fogja most fejvesztve előkaparni James Gunn telefonszámát az iratmegsemmisítőből, de talán a jövőben kicsit megfontoltabbak lesznek a rendezőikkel kapcsolatos döntéseket illetően.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)