Hirdetés

Már 400 ezer aláíró szeretné, hogy James Gunn visszatérjen

|

Attól még, hogy a Disney bevallottan nem akarja újra felvenni a rendezőt, az aláírásgyűjtés még nem állt le.

Hirdetés

A nagy botrány övezte Gunn-menesztés kapcsán indult rajongói petíció pörög tovább, és már 400 000 aláíráson is túl van. A lendület nem apadt el, függetlenül attól, hogy a James Gunn kirúgásáról szóló sztorik már lementek és a téma lecsendesült.

Hirdetés

Talán Dave Bautista elég erélyes tiltakozása miatt is, mára egy újabb mérföldkövet lépett át a kampány, ami mindettől függetlenül nem tűnik túl hatékonynak a számoktól függetlenül. Korábban a Disney már kijelentette, hogy nem fogják visszahívni Gunnt, új rendezőt keresnek. Éppen utóbbi miatt el is tolták a Guardians of Galaxy Vol. 3 munkálatait.

A Galaxis Őrzői sorozat rendezőjét és íróját júliusban rúgta ki a Disney. A Twitteren sokan rátaláltak évekkel ezelőtti, meglehetősen bántó vicceire, és a kialakult hisztéria miatt a cég vezetői úgy gondolták, hogy ez a legjobb megoldás. A Marvel rajongók, de még a film főszereplői sem gondolják így. Meglátjuk, hogy mi lesz a sztori vége.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)