Hirdetés

James Gunn is reagált Zachary Levi nagy port kavart pfizeres tweetjére

|

Megérdeklődték a DC Studios társvezetőjétől, hogy mit szándékozik tenni az ügyben.

Hirdetés

Nincs könnyű dolga jelenleg a DC filmes részlegét gondozó James Gunn és Peter Safran párosának. Már azelőtt is rengeteg kritikát kaptak (főként Henry Cavill miatt), hogy egyáltalán ismertették volna, miképpen készülnek megreformálni a DC filmes univerzumot, az új projektek (öt film és öt sorozat) bejelentése pedig újabb támadási felületet szolgáltattak, beleértve a szinkronszínészek kérdését is. 

Mindeközben a korábbi filmes felhozatal négy még ki nem adott alkotása közül hárommal (a Blue Beetle kivétel) kapcsolatban vannak gondok: az Aquaman folytatására Amber Heard vet rossz fényt, akit a Johnny Depp-pel való pereskedése miatt sokan utálnak; a The Flash filmről sokáig leginkább Ezra Miller botrányai miatt hallhattunk és még most is bizonytalan a színész sorsa; a hamarosan mozikba kerülő Shazam! Az istenek haragjánál Zachary Levi meggondolatlan üzenete miatt áll a bál.

Hirdetés

Röviden: a színész egy Pfizerrel kapcsolatos tweetet osztott meg nemrég, de nem az oltás ellen volt, hanem a cég ellen, amelynek a múltban voltak erősen megkérdőjelezhető dolgai. Ez azonban a közösségi médiában sok felhasználónál úgy csapódott le, hogy Levi oltásellenes, amit egyesek üdvözöltek, másokat megbotránkoztatott. Elengedhetetlen volt, hogy az ügyben a DC Studios újdonsült társvezetőjeként James Gunn-nak is állást kelljen foglalnia: 

"Egyszerű a helyzet: a színészek és filmesek, akikkel együtt dolgozom, olyan dolgokat fognak mondani, amelyekkel egyetértek, és olyanokat is, amelyekkel nem. Ez elkerülhetetlen. Nincs listám arról, hogy mit mondhat valaki az alapján, amit én gondolok. És nem változtathatom meg a terveimet, mert egy színész olyasmit mond, amivel nem értek egyet. De ha valaki valami erkölcsileg elítélendő dolgot tesz, az már egy másik történet. Mindent figyelembe kell vennünk. Mérlegelnünk kell. Ez egy modern világ, egy másfajta hely."

Gunn-nak van már tapasztalata abban, hogy milyen hatása lehet egy-egy meggondolatlan tweetnek, elvégre a Disney korábban azért menesztette őt, mert felbukkantak évekkel korábban született ízléstelen viccei a Twitteren. Azóta megbocsátást nyert és befejezhette A galaxis őrzői trilógiát, valamint ennek az esetnek "köszönhetően" nyargalt át a DC-hez elkészíteni a Suicide Squad filmet és a Peacemaker sorozatot, ami megalapozta számára, hogy a DC Studios élére kerüljön.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)